Zakaj izbrati nas.

Smo športno društvo Cepelin, natančneje tri zagrizene športnice, ki želimo širiti naš športni duh med ljudi, med mlade in mlajše po srcu. Z voljo do dela in željo po motiviranju drugih se obračamo na Vas, da skupaj spišemo zgodbo o uspehu.

Kolektiv je mlad, zagnan ter profesionalno usposobljen.

Naš cilj.

Stremimo k temu, da bodo naši otroci gibalno in motorično dosegali optimalne rezultate v športnem udejstvovanju. Želimo vsem zagnanim, željnim otrokom ponuditi maksimalno učinkoviti sistem izboljšave motorike in napredovanja v različnih športnih prvinah.

Želimo ustvariti okolje, v katerem se bomo povezovali med seboj, ustvarjali boljšo prihodnost otrok in mladine ter doprinesli h kvalitetnejšemu napredku športa v naši občini.

S skupnimi močmi želimo mestu Maribor ponuditi kopico mladih, potencialno vrhunskih športnikov.

Kaj točno počnemo.

Sodelujemo z mariborskimi šolami, učencem ponujamo nadgradnjo ur športne vzgoje. Na duhovit in zabaven način izboljšujemo gibanje in motoriko, ter učimo osnove iger z žogo. Nudimo animacije otrok na rojstnih dnevih, porokah in obletnicah. V poletnih mesecih sodelujemo s kavarno Bianco na Pobrežju, kjer vsako nedeljo, ob lepem vremenu, z otroci ustvarjamo, spoznavamo športne igre in se zabavamo.


Organiziranih dogodkov
Zadovoljnih otrok
Vključenih šol
Članov ekipe
Predsednica

Cita Oberžan

Moji športni začetki segajo daleč nazaj, v leto 1998, ko sem kot osnovnošolka sodelovala v šolskih tekmovanjih in se »zaljubila« v rokometno igro. Do današnjega dne, ko sem uspešno »upokojena« kot aktivna igralka in se počasi uveljavljam kot rokometna trenerka, sem vknjižila 15 sezon igranja rokometa, od tega 3 sezone v 1. slovenski ligi. Med svoje največje uspehe štejem 3. mesto v državnem prvenstvu starejših deklic in prestop iz matičnega kluba žrk Branik v klub Žrk Velenje.

Od svojega 18. leta skušam otroke navdušiti za najboljši šport na svetu, uspešno sodelovanje z moškim in ženskim rokometnim klubom sem nadgradila z odprtjem lastnega športnega društva, saj želim otrokom v Mariboru in njegovi okolici ponuditi kvalitetno in strokovno izpopolnjevanje v športnih veščinah.

Svoje znanje sem izpopolnjevala, ne samo praktično ampak tudi strokovno, na fakulteti za šport in pedagoški fakulteti v Mariboru, kjer sem leta 2014 diplomirala iz trenerstva rokometa.

S svojim znanjem in otroško iskro se nadejam uspešnega sodelovanja s teboj, dragi bralec, tvojimi prijatelji in znanci.

En velik športni pozdrav!

Soustanoviteljica

Bernarda Ramšak

Svojo rokometno pravljico sem pričela leta 1995, ko sem svojo starejšo sestro opazovala z roba igrišča. Igra me je tako navdušila, da sem z osmimi leti začela aktivno trenirati in tekati za rokometno žogo. Z enajstimi leti sem, povsem šokirana in prestrašena, nastopila s člansko ekipo na tekmi proti rokometnemu klubu Krim iz Ljubljane in dosegla svoj prvi gol. Večino svoje kariere sem preživela v Mariboru, pri svojem matičnem klubu, leta 2002 sem se preselila k prvoligašu na Ptuj, kjer sem podpisala svojo prvo profesionalno pogodbo. Tam sem ostala 3 sezone.

Trenerske izkušnje sem nabirala pri mlajših selekcijah moškega in ženskega rokometnega kluba Maribor, rokometno licenco sem pridobila leta 2013.

Veselim se novega izziva, ki smo si ga zadale. Z veliko mero dobro volje in poguma stremimo k dosegi cilja, ustvarjanju potencialnih vrhunskih športnikov in športnic.